20 juli 2016

Drive inn Show

Met de Drive inn Show is het allemaal begonnen, van jongs af aan heb ik een passie gehad voor muziek waarbij ik de middelbare school aangestoken werd door een klasgenoot die ook DJ was in z’n vrije tijd. Bedankt Jurgen.

Klein begonnen en altijd oog voor detail en kwaliteit gehouden, in jarenlange samenwerking met Arjan Bogers, Huub Hangop, Junior Anzola heb ik heel Nederland, stukken van België en Frankrijk gezien waar we samen hele mooie feesten gemaakt hebben. In deze periode heb ik veel geleerd over het verzorgen van een feest op gebied van geluid, hoe ga je hier mee om, waar moet de aandacht juist wel of niet op liggen, etc. Deze kennis gebruik ik nog altijd en ben ik dankbaar voor datgene ik geleerd heb.

Show Sprankeling

Medio 2013 heb ik al mijn eigen apparatuur verkocht en heb ik de samenwerking gezocht met Van Zundert Producties in Etten-Leur. Met Tom werk ik erg graag, hij heeft ook oog voor kwaliteit en service, hij zorgt dat er altijd de beste spullen staan en het er netjes uitziet.

Vanaf 2016 is er een nieuwe samenwerking bij gekomen. Per juli is DJ Sjoerd aan het team van PSound toegevoegd, een bedrijf ook uit Etten-Leur wat groot is geworden met het wegzetten van Drive inn Shows op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen, presentaties, etc. De shows van PSound kenmerken zich ook door kwaliteit dit op vlak van techniek (apparatuur), uitstraling en de DJ’s welke erachter staan. Stuk voor Stuk zijn dit zeer ervaren DJ’s die er in combinatie met de Drive inn Show een echte Show van maken.!

 

Show PSound

Wil je meer informatie over de Drive inn Show mogelijkheden neem dan contact op met PSound met vermelding van DJ Sjoerd of vul onderstaand formulier in…

 

 

 

 

 

 

[contact-form to=’info@psound.nl’ subject=’Boeking van Website Funky Town / DJ Sjoerd’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Vraag m.b.t. boeking DJ Sjoerd’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]