20 juli 2016

DJ Sjoerd

Wie is DJ Sjoerd, sinds jaar en dag is hij de DJ uit Etten-Leur die garant staat voor feest en vertier. Heb jij wat te vieren dan hoort DJ Sjoerd daar natuurlijk bij.

DJ Sjoerd Just Dance

Een uit hobby ontstane bezigheid groeide met de Drive inn Show al snel uit tot een leuk klein bedrijfje, de lol van het vermaken van mensen is fantastisch en krijg je veel voldoening van deze bezigheid. De laatste jaren zijn de activiteiten met de Drive inn Show minder geworden, en zijn alleen speciale aanvragen voor de Drive inn Show nog een uitdaging. Het sjouwen en verre reizen neemt vaak veel tijd in beslag, en die is tegenwoordig spaarzaam.

De bezigheden als DJ zijn de laatste jaren niet onopgemerkt gebleven… de grote shows op Just Dance Outdoor en andere evenementen in en rondom Etten-Leur helpen daar aan mee. De soms intieme shows die er zijn zijn vaak nog het leukst.

Citaat DJ Sjoerd: “Muziek is een blijft een passie en draai ik nog altijd met veel plezier. De kick die je krijgt als DJ voor een volle zaal of tent die los gaat is helemaal te gek. Voorlopig wil ik nog niet stoppen en kun je mij overal en nergens bewonderen.”

Meer info over DJ Sjoerd op de Website.

Groetjes,
DJ Sjoerd